Vecka 14

Tisdag: Färsbiff med oliver, fetaost, picklad gurka, stompad potatis med gremolata, tomat & örtvinägrett -135:-

Onsdag: Kyckling med champinjoner, syltlök, rostade morötter, rödvinssås, kokt potatis – 135:-

Torsdag: Mörbakad griskind med gnocchi, tomat, paprika, bakad lök, surdegskrisp – 135:-

Fredag: Flankstek med pepparsås, haricotes verts, bakad tomat, lök & parmesankrisp – 135:-

Vegetariskt torsdag & fredag
Varm fetaost med panzanella, rostad mandel och ramslöksmajo – 135:-

Popup macka
Focaccia med rostbiff, remoulad, picklad silverlök, friterad kapris, semitorkad tomat – 135:-

Sallader
Fransk potatissallad kallrökt lax, ägg, lök, oliver, kapris, cornichons, haricots verts, tomatvinägrett – 135:-
/
Fransk potatissallad tofu, tångkaviar, ägg, lök, oliver, kapris, cornichons, haricots verts, tomatvinägrett – 120:-

Stående på menyn:
Socca ( kikärtspannkaka ) serverad med rökt feta, picklad zucchini, morotshummus, torkad oliv, crudité på morot, chili och apelsinemulsion – 135:-
med lufttorkad skinka – 155:-

I priset ingår vatten, bröd och smör, kaffe eller té.

Lunch serveras mellan 11:30-14:00, innan och efter finns det möjlighet att köpa med sig sallader, färdigrätter att värma hemma, kakor och nybakat bröd.